Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Samlarna" by David Baldacci " Book PDF Kindle ePub Free

Samlarna

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Samlarna
  • Author : David Baldacci
  • Release Date : January 29, 2013
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 2630 KB

Description

KAMELKLUBBEN DEL 2
I Washington DC, dÀr makt Àr allt och alltför fÄ har alltför mycket av den, finns Kamelklubben, fyra medelÄlders högst excentriska mÀn med dunkelt förflutet. Deras uppdrag: att ta reda pÄ vad som verkligen sker bakom de dörrar som stÀngs om Amerikas ledande mÀn.
Mordet pÄ representanthusets talman har skakat nationen, och de ursinniga upprorsmakarna i Kamelklubben har funnit ett chockerande samband mellan detta mord och ett annat dödsfall: frÄnfÀllet av direktören för Library of Congress avdelning för sÀllsynta böcker, vars kropp har hittats i ett lÄst valv dÀr till synes ingenting kunnat skada honom.
Gruppens inofficielle ledare, Oliver Stone, har dragit sig undan sitt vÄldsamma förflutna och Àr nu inkvarterad i en stuga vid Mt. Zion-kyrkogÄrden. Med hjÀlp av sin erfarenhet och skarpa slutledningsförmÄga upptÀcker Stone att nÄgon sÀljer Amerika till dess fiende, en hemligstÀmplad uppgift i taget. NÀr Annabelle Conroy, sin generations största svindlare, slÄr sig i lag med Kamelklubben fÄr de ett nytt övertag. Och de kommer att behöva det, eftersom de tvÄ morden slungar dem in i en vÀrld av högt spel och spioneri som hotar att fÀlla Amerika.
FrÄn ett genialt bedrÀgeri i Atlantic City och den eventuella förfalskningen av en av nationens mest vÀrdefulla böcker, till en slutgiltig kraftmÀtning av episka mÄtt i maktens centrum, leder David Baldacci lÀsaren genom Ànnu en högklassig spÀnningsroman.


Books Free Download "Samlarna" PDF ePub Kindle